ALUMNI

Asocijacija bivših učenika naše škole osnovana 2010/11 po ugledu na sve svetske škole i nastala u želji da se omogući što lakši kontakt i druženje svih onih koje povezuje zajedničko iskustvo boravka u dizajnerskoj.

Naš član je - ponosni bivši djak Škole za dizajn ,voljan da učestvuje u radu i životu škole kao i da pomaže u postavjanju viših standarda u obrazovanju mladih umetnika i dizajnera.Svojim radom i profesionalnim angažmanom svaki alumni služi kao uzor sadašnjim generacijama.

U toku su pozivi bivšim djacima i izbor predsednika za 2011/12god.

SAVA CVEK

Poseta svetski renomiranog dizajnera Školi za dizajn Poznato ime svetske dizajn scene Sava Čvek od petka član ALUMNI društva dizajnerske .
U kratkom razgovoru direktorka Jelena Medaković i gospodin Čvek dogovorili su buduću saradnju i postigli načelne okvire za predavanja i radionice koje će dizajner držati našim učenicima i profesorima.
Sava Čvek jedno je od najpoznatijih imena američke i svetske scene industrijskog dizajna i u svojoj bogatoj karijeri može se pohvaliti sardanjom sa njavećim proizvodjačima mobilijara. Doktorant Harvarda, predavač na Long Island school of design dane provedene u dizajnerskoj pamti još uvek.Sa entuzijazmom je prihvatio ponudu direktorke da u svoju agendu upiše termine za rad sa našim učenicima. www.scadevelopment.com